Caz ȘOCANT la Brașov: O educatoare ar fi făcut sex cu mai mulți minori


socant

FreshNews

Un caz șocant ar fi avut loc la Brașov. O educatoare de 42 de ani este cercetată penal după ce un elev de 17 ani a susţinut că femeia l-ar fi sedus. Întâlnirile dintre cei doi s-ar fi consumat în bucătăria centrului de plasament unde băiatul este instituţionalizat. Totul a ieșit la iveavlă după ce băiatul a aflat că educatoarea a ademenit şi alţi băieţi, mai mici decât el, arată B1 TV.
Baiatul de 17 ani s-a plans directorului centrului de plasament din localitatea Victoria ca educatoarea l-a convins sa intretina relatii sexuale cu ea. Iniţial, cand managerul i-a pus fata-n fata, si femeia a venit si cu sotul ei, ingrijitor la acelasi centru, adolescentul a dat inapoi.
În faţa autorităţilor însă băiatul a venit şi cu dovezi: le-a aratat politistilor mesaje prin care femeia de 42 de ani încerca să-l seducă.
Totul s-ar fi complicat cand baiatul a aflat că educatoare nu îi este fidelă, ci le-ar fi facut avansuri şi unor băieţi de 15 ani. Atunci a reclamat-o.
Femeia, care după izbucnirea scandalului şi-a dat demisia din centrul de plasament, este acum cercetata penal pentru infractiunea de act sexual cu un minor.
In paralel si Directia pentru Protectia Copilului a deschis o anchetaă, însă spun că nu au ajuns la nicio concluzie.
Băiatul stă acum la sora lui şi nu vrea cu niciun chip să se întoarca în centru. Dacă va fi gasită vinovată de procurori, educatoarea risca pana la 7 ani de inchisoare.