Ne pleacă valorile! Încă un tânăr IT-ist a părăsit România după câștigarea alegerilor de către PSD!


pleaca-valorile

FreshNews

Ca si cum nu era de ajuns ca ne pleaca medicii, inginerii, manelistii sau brokerii, iata ca acum a venit randul unui tanar IT-ist de succes sa paraseasca Romania, pentru un trai mai bun si mai liber in Dubai.
Sebastian s-a născut într-o familie simplă de nomenclaturiști bogați din Ploiești. Primul milion l-a furat in tinerete, chiar inainte sa iasa de pe bancile scolii, pentru ca in doar cativa ani sa isi faca un nume printre mafiotii care vanau contracte cu statul in domeniul IT.
Ca toti tinerii de varsta lui, dupa ce a terminat cu magazinele online, Sebi s-a orientat spre afacerile din mass-media si implicit spre politica, mirosind oportunitatile de afaceri specifice unei tari bananiere.
A creat zeci de locuri de munca pentru alti tineri cu pregatire in domeniul pupincurismului si manipularii manipularii, ba chiar si-a cumparat un partid de buzunar.
In cativa ani ar fi putut chiar sa devina actionar majoritar la celebra companie numita Stat Român daca nu ar fi intervenit birocratia, justitia si oamenii rai.
Simtind ca Romania nu ii mai ofera nicio sansa, ca aripile ii sunt taiate iar mainile legate, Sebastian, la fel ca alti tineri de succes, a ales calea amara a pribegii prin tari exotice, cu plaje superbe si fara tratate de extradare.
Noi speram totusi ca nu ne va parasi definitiv si ca statul va avea grija sa il aduca inapoi, sa ii ofere cazare gratuita, 3 mese pe zi si protectie din partea unui gardian specializat, 24 de ore din 24, asa cum merita un geniu ca el…

(Pamflet)