Tot mai mulţi aleg doctrina liberală: PNL Vaslui, în creştere vertiginoasă

FreshNews


bichinetNoi liberali s-au adunat cu sutele în ultima perioadă, de când Corneliu Bichineţ şi-a propus lărgirea şi revitalizarea filialelor vasluiene ale PNL.
Numărul membrilor Partidului Naţional Liberal (PNL) – filiala judeţeană Vaslui este în creştere. Se pare că această creştere se datorează inclusiv faptului că vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Corneliu Bichineţ, şi-a arătat totala implicare în proiectul politic liberal.
Aşa cum e şi normal, Bichineţ se mândreşte cu numărul celor pe care a reuşit în ultima vreme să-i atragă în partid: „Un lucru pe care îl fac şi care este apreciat de conducerea PNL de la Bucureşti este cooptarea de noi membri. Eu nu umblu cu hârtii şi statistici. Aduc aici oameni concreţi, vii, unii dintre ei cu mari aspiraţii, care pot dinamiza organizaţiile noastre. De exemplu, la Băceşti s-au înscris câteva sute de săteni în PNL. Am auzit că şi primarul Horaţiu Cărăuşu s-ar gândi să se reînscrie… Acelaşi lucru l-am făcut şi la Negreşti, şi în municipiul Vaslui, dându-i mai mulţi membri domnului Mihai Ponea, iar la Bârlad, domnilor Daniel Olteanu şi Cornel Pleşu. Pe scurt, tot mai mulţi vasluieni aleg drumul liberalilor. Zi de zi, la sediile noastre, cetăţenii vin şi se înscriu. Vor să ajute şi să sprijine PNL Vaslui pentru că vor ca judeţul în care locuiesc să prospere, să se dezvolte. Au înţeles că, la noi, sunt ascultaţi, că orice idee care implică dezvoltarea şi modernizarea Vasluiului este privită cu interes, discutată şi promovată”.
Ca politician care apreciază munca de teren şi contactul direct cu oamenii, Corneliu Bichineţ dă ca exemplu de modalitate prin care reuşeşte lărgirea partidului chiar activitatea pe care şi-a programat-o la sfârşitul acestei săptămâni: „Un punct forte îl consider întâlnirea celor de la judeţ cu membrii din localităţile rurale. Concret, duminică, de la 10.30, am întâlnire cu 30 de noi membri PNL la Bârlad. Îi voi prezenta pe toţi lui Daniel Olteanu, care a început să fie foarte vizibil în acest municipiu. La ora 13, mă voi întâlni, la Căminul Cultural Voineşti, cu membrii noştri din Avrămeşti, Obârşeni, Gărdeşti, Bănceni etc. Îi invit şi pe această cale pe fruntaşii PNL Vaslui la cele două întâlniri pe care le am la sfârşitul săptămânii”.