Carnagiu la un club din Bucuresti. Cel putin 46 de MORTI si 155 de ranitiFreshNews

In noaptea trecuta, pe 30 octombrie  2015,  la un club situat în apropiere de Maternitatea Bucur, situat în sectorul 4, pe strada Tăbăcarilor, în zona fostei fabrici Pionierul a avut loc un incediu in care si-au pierdut viata 46 de persoane, iar peste 155 sunt ranite, ne relateaza flux24.ro.
O tragedie de proportii ingenunchiaza zeci de familii: 47 de tineri au murit vineri noapte si 155 au ajuns la spital, dupa ce s-a dezlantuit infernul, intr-un club din Capitala. Localul a luat foc in timp ce cateva sute de persoane petreceau acolo, la concertul trupei rock "Goodbye to Gravity". Un spectacol pirotehnic, ce trebuia sa faca showul de neuitat, a declansat insa iadul. Totul s-a aprins in jur si pentru multi spectatori a fost sfarsitul!
"Un material inflamabil, care izola un stalp, a luat foc de la niste artificii. Totul s-a desfasurat in decursul a cateva secunde" - spune un martor.
"Au facut pirotehnice la concert si a luat foc o schela. S-au extins flacarile pana la tavan si a cazut totul peste noi. Noroc ca ai scapat" - povesteste ingrozit un tanar.
Au urmat scene greu de imaginat.