Cum s-a sinucis o invatatoare din Dambovita

FreshNews


Imagini pentru invatatoarea din dambovita care s-a sinucis

Caz tulburator la Gaesti, in Dambovita. O tanara invatatoare, de numai 33 de ani, a fost gasita fara viata in apartamentul parintilor ei.
Se pare ca si-a luat zilele, pentru ca se temea de o inspectie pe care urma sa o aiba saptamana viitoare, asa cum le-a marturisit anchetatorilor mama ei.
Nimeni nu intelege, insa, de ce femeia nu a mai vrut sa traiasca, mai ales ca anul viitor urma sa se casatoreasca si n-a dat niciun semn ca ar avea probleme.
Lidia Stoica era invatatoare la o scoala generala in apropiere de Gaesti. Era apreciata atat de copii, cat si de parinti si colegi. Dimineata, mama ei a gasit-o fara suflare.
Colegii si apropiatii invatatoarei sunt in stare de soc si nu inteleg din ce cauza a recurs la gestul extrem. Au vazut-o in ultimele zile din ce in ce mai abatuta si stiau ca luni urma sa aiba loc o inspectie in cadrul careia i se va evalua activitatea. Nu avea insa motive de ingrijorare, povestesc oamenii.
Gheorghe Andrei, profesor coordonator Scoala Patroaia Vale: "Vestea sinuciderii a picat ca un traznet. Nimeni nu se astepta. Era o colega plina de volubilitate, mereu sa ajute, pacat de ea, de tineretea ei, de pregatirea ei, era o fata buna din toate punctele de vedere, a socat pe toata lumea."
Parintii invatatoarei sunt impietriti de durere. Anul viitor se pregateau de nunta fiicei lor.
Mirela Radu, prietena invatatoarei: "Foarte dureros pentru toata lumea, pentru toti colegii nostri, nu ne asteptam la asa ceva din partea ei, nu ne vine sa credem, care a fost durerea ei sa recurga la acest gest. Anul viitor am inteles ca avea nunta... intr-adevar era mai tacuta in ultima perioada..."
Cu sufletele cernite, cei dragi se pregatesc sa-si ia ramas bun de la Lidia.