Sex sub duş. Reguli şi precauţii ca să aveţi o partidă de amor reuşită

FreshNews

Sex sub duş. Reguli şi precauţii ca să aveţi o partidă de amor reuşită
Foloseşte lubrifiant din plin, dar găseşte o altă metodă de contracepţie în locul prezervativului, deoarece îţi poate face surprize.
Sexul sub duş este foarte excitant, dar trebuie să iei şi nişte măsuri de precauţie, deoarece riscul de accidentări este foarte ridicat. O mişcare greşită pe "terenul" foarte alunecos şi se totul se poate termina prost. Învaţă câteva reguli care vă ajută să experimentaţi în voie sexul sub duş şi să atingeţi plăceri nebănuite!


1. Nu te baza pe prezervativ


Dacă vrei să foloseşti prezervativul ca metodă de contracepţie îţi recomand să alegi altceva. Acesta va aluneca foarte uşor în contact cu apa şi se poate rupe uşor. Asigură-te că ai la îndemână o altă metodă de contracepţie!


2. Pune în cadă un covoraş anti-alunecare


Acesta vă va ajuta să aveţi o stabilitate mai bună pentru a da frâu liber imaginaţiei. De asemenea, şi un prosop gros poate să facă experienţa mai plăcută, deoarece nu vei simţi suprafaţa foarte tare în cazul în care adoptaţi o poziţie care te face să îngenunchezi. 


3. Foloseşte lubrifiant


Nu te baza pe faptul că apa va face experienţa mai plăcută pentru că tocmai ea este cea care poate să strice momentul. Apa poate să-ţi dea bătăi de cap când vine vorba despre lubrifierea naturală a vaginului pe care o îndepărtează. De aceea este esenţial să folosiţi un lubrifiant pe bază de silicon.

4. Nu vă limitaţi doar la penetrare


Senzaţia apei care curge pe trupurile voastre, masajul alunecos pe care vi-l puteţi oferi spălându-vă unul pe celălalt, precum şi aburii calzi care vă învăluie pot să creeze un cadru extrem de excitant. Sărutaţi-vă pătimaş, lasă-l să te sărute peste tot, răsfaţă-l acolo jos cu un blow job saun hand job, folosind şi puţin lubrifiant pe bază de silicon. El poate să-ţi aprindă simţurile dacă te penetrează cu degetul pe la spate după ce a aplicat în prealabil puţin lubrifiant sau să-ţi stimuleze clitorisul cu gura sau degetele lubrifiate. 


5. Cea mai bună poziţie: în picioare


Ca să te bucuri de moment şi să nu stai stresată cu gândul că veţi aluneca, cea mai bună poziţie este aceea în care partenerul tău te penetrează pe la spate. Astfel, tu te poţi sprijini de perete ca să ai o stabilitate mai bună. Dacă diferenţa de înălţime dintre voi este foarte mare, încearcă să stai cu picioarele cât mai strânse, iar partenerul cu picioarele cât mai depărtate.

În cazul în care nu e o diferenţă mare de înălţime între voi puteţi să încercaţi şi penetrarea stând în picioare faţă în faţă, însă este puţin mai complicată.

Şi sexul anal este incitant sub duş, dacă vreţi să-l încercaţi.


6. Nu prelungi foarte mult experienţa


Până la urmă puteţi să continuaţi ceea ce aţi început şi în afara duşului. Este recomandat să nu prelungiţi foarte mult experienţa pentru a evita iritaţiile cauzate de săpun şi mişcările de frecare.