O femeie, soția unui fost angajat de pompe funebre din Chicago, a trăit o experiență asemănătoare cu filmele horror în garajul locuinței sale. Mai multe cadavre fuseseră depozitate de soțul său ”pentru a avea de lucru acasă”, relatează publicația Chicago Tribune, citată de Agerpres.
Poliția a deschis o anchetă în acest caz. Autoritățile nu au oferit multe informații cu privire la cercetările demarate, însă au confirmat că  văduva angajatului de la pompe funebre a descoperit în garajul personal patru cadavre, împreună cu alte resturi de origine umană.
Mai mult, pe proprietatea din Riverdale,  din orașul Chicago,  oamenii legii au găsit  pietre funerare. Autoritățile încearcă să identifice trupurile neînsuflețite.
Martorii au declarat că au văzut cum erau aduse în garaj, corpuri acoperite  cu cearceafuri pătate cu urme de sânge.
“Eu cred că au fost aduse acasă trupruile care trebuiau să fie înmormântate”, a afirmat H.Horn, un martor, în vârstă de 60 de ani, potrivit publicației amintite anterior. Acesta  a  mai precizat într-o manieră ironică: ”Este posibil ca defunctul să fi luat de lucru acasă, pentru că asta era meseria lui”.
Anton Godfrey și-a pierdut viața în urma unei criza cardiace. Bărbatul era proprietarul unei firme de pompe funebre, pe care a fost obligat să o închidă. Nu se cunosc motivele care  l-au determinat să ia această decizie. Pentru a-și asigura un venit financiar decent, Anton Godfrey a avut mai multe colaborări cu diferite firme din domeniu.
Un caz similar  a fost descoperit în Rusia. Un bărbat pe nume Anatoly Moskvin, în vârstă de 46 de ani, din Nizhny Novgorod, Rusia de profesie jurnalist, a construit  o adevărată colecție  de cadavre în locuința sa.  
Cei care au descoperit oroarea au fost chiar părinții săi, veniți în vizită la casa fiului lor. Bărbatul a profanat peste 600 de morminte, în căutarea trupurilor neînsuflețite  ale fetițelor cu vârste cuprinse într 4 și 12 ani. Instanța care a judecat acest caz, l-a declarat pe Moskvin fără discernământ și a fost  scutit de proces.