Cum să foloseşti lubrifiantul pentru o plăcere mai intensă

FreshNews

Sex. Cum să foloseşti lubrifiantul pentru o plăcere mai intensă

Câteva picături sunt suficiente pentru ca o partidă de amor să se transforme în ceva senzaţional pentru amândoi. Descoperă cum să-l aplici şi cum vă ajută!
Chiar dacă nu ai nevoie de lubrifiant tot trebuie să-l încerci pentru că este garantat faptul că plăcerea va fi una mult mai intensă. Ai nevoie de lubrifiant în special dacă vrei să experimentezi poziţii sexuale mai incendiare, deoarece astfel vaginul va fi bine lubrifiant permitând o penetrare adâncă şi plăceri nebănuite.

Există câteva modalităţi în care poţi să foloseşti lubrifiantul pentru a intensifica plăcerea

Pentru plăcerea ta


1. Pune câteva picături de lubrifiant pe clitoris şi masează-te în timp ce vă bucuraţi amândoi de un doggy style. Astfel chiar dacă nu eşti un mare fan al acestei poziţii, ea se va îmbunătăţi considerabil şi vei simţi plăcerea mult mai intensă.

2. Ca să te excite, pune-ţi iubitul să-ţi maseze clitorisul cu puţin lubrifiant. Plăcerea va fi una de neînchipuit şi te va pregăti pentru partidă de amor cu orgasm garantat.

3. Foloseşte lubrifiant atunci când foloseşti singură vibratorul sau diverse jucării sexuale pe care vreţi să le testaţi împreună. 

4. Pentru o plăcere maximă sub duş, folosiţi un lubrifiant pe bază de silicon care va face plăcerea mult mai intensă. 

Pentru plăcerea lui


1. Pune câteva picături de lubrifiant (nu pe bază de ulei) în prezervativ înainte ca iubitul tău să-l aplice. Acest lucru îi va da fiori şi va face sexul cu prezervativ mult mai plăcut pentru el.

2. Pune câteva picături de lubrifiant pe testicule şi masează-le delicat în timp ce-i faci un hand job sau sex oral.

3. Foloseşte lubrifiant cu efect de încălzire de fiecare dată când îi faci un hand job rapid, deoarece plăcerea va fi mult mai intensă pentru iubitul tău.

4. Foloseşte lubrifiantul parfumat, dă-te pe buze şi oferă-i un sex oral care-l va înnebuni de plăcere.