Ce a facut Betty Salam la scurt timp dupa ce a plans in emisiunea lui Maruta! Fanii au ramas masca!

FreshNews

Pentru Betty Salam ziua de 11 august a fost una trista. Artista si-a plans mama care s-a stins din viata in urma cu 6 ani. Fiica lui Salam si-a surprins din nou fanii la doar cateva ore dupa ce si-a lansat ultima piesa, "Acolo sus".
Betty Salam a revenit cu o noua melodie, compusa special pentru mama ei, Fanica, moarta de mai bine de sase ani.
La scur timp dupa lansare, fiica manelistului si-a uimit fanii cu o imagine facuta publica pe contul de socializare. Imbracata intr-o bluza decoltata, extrem de sexy si transaparenta, Betty a facut senzatie in randul prietenilor virtuali.
Mesaj pentru mama ei
"Maine este 11 septembrie. Inainte, era o zi insorita. Dar pentru mine, inca de acum 6 ani, e o zi trista. Oriunde te-ai afla, vreau sa-ti spun ca mi-e dor de tine, mamica draga. Vei ramane mereu in sufletul si mintea mea! Simt ca esti bine acolo sus, printre nori si stele si sper ca esti mandra de mine! Ma voi gandi mereu la tine si, chiar daca astazi nu mai pot sa-ti cumpar un cadou, vreau sa iti dedic melodia pe care o voi lansa maine - "Acolo sus". Te voi iubi mereu! Lansarea o voi face maine la Emisiunea Maruta Show va astept sa fiti alaturi de mine ..", a fost mesajul pentru mama ei, care pe 11 septembrie ar fi implinit 33 de ani.